top of page

Over Blinds and Covers en Sylvia

In mei 2017 ben ik gestart met Blinds and Covers. In de afgelopen jaren zijn door ons talloze kamers in huizen en appartementen voorzien van mooie, strakke vouwgordijnen (blinds) en gordijnen.

Blinds and Covers stoffeert ook appartementen en huizen die zijn bedoeld voor de verhuur. In Noordwijk hebben we alle vouwgordijnen en gordijnen voor het boutique hotel Benedict Beach House gemaakt. Dit hotel heeft in juni 2021 haar deuren geopend en heeft 24 kamers. Het ontwerp van hotel Benedict Beach House is gemaakt door Studio Linse, ontwerpers van o.a. het Rijksmuseum Café, Rijks Restaurant en het Scheepvaartmuseum.


U kunt zelf meten (zie hiervoor het tapje ‘meten’ op deze website), maar ik kan het ook voor u (laten) doen. In de meeste gevallen zoekt u de stof zelf uit. Bij woonruimte voor de verhuur kan ik dit in overleg met u doen. De levertijd na akkoord van de offerte is 3 tot 4 weken.

Ik werk samen met een betrouwbare monteur met 30 jaar ervaring in montage. Hij kan tegen betaling de blinds of gordijnen vakkundig en snel bij u thuis ophangen.


Daarnaast werk ik voor de stichting Wakibi, een goed doel dat kleine ondernemers in 80 ontwikkelingslanden microfinanciering geeft, zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Wakibi verstrekt microkredieten op het gebied van onder andere de landbouw, voedsel, schoon water, transport, kleding en onderwijs, zoals studiebeurzen. 97% van de leningen worden terugbetaald. De meeste van deze microkredieten (78%) zijn voor vrouwen die anders geen toegang hebben tot leningen, omdat ze geen onderpand hebben, zoals een huis of land. Uit onderzoek blijkt dat (groepen) vrouwen de beste, snelste terug betalers zijn. Ik zet mij in voor de stichting Wakibi als bestuurder en directeur fondsenwerving www.wakibi.nl


Sylvia Siertsema

bottom of page